четвер, 18 березня 2010 р.

Інтерактивне ток-шоу.

Одним з найцікавіших інтернет засобів нині стає саме відео. Поєднання відео та блогів породжує нові жанри у видовищі. Ця стаття присвячена реінкарнації телевізійного формату ток-шоу у веб-просторі--Сноб-шоу.


Спробуємо пройти шлях звичайного(не зареєстрованого на СНОБ-порталі) користувача, який зайшов через пошук у ГУГЛ за темою.



Натиснувши на посилання, користувач потрапляє на сторінку конкретної дискусії.



Одразу ж увага спрямовується на плеєр, де зображені всі учасники дискусії та гість студії виділений розташуванням та крупністю. Також на головній сторінці випуску є матеріали по темі та посилання на профайли кожного з гостей, що дає можливість слідкуючи за ходом обговорення дізнатись більше про конкретного спікера, адже для блог-формату важливо саме ХТО каже (спілкування між людьми, а не енциклопедіями).



Окремо винесений модератор дискусії. Одразу з цього екрану можна перейти на текстовий варіант програми через посилання "Конспект".


PLAY!



Шапка програми за рахунок агресивного відеоряду та електронної музики налаштовує на серйозну розмову породжену електронними комунікаціями. Більш поступове занурення глядача у простір екранної дії відбувається за допомогою так званого бек-стейдж перед дискусією, де модератор ставить "контрольне питання" гостю в студії, знайомлячи таким чином глядачів з обговорюваною темою та гостем студії.


Продовження 22 березня. Більш детально розглянемо подієвий ряд та зображення, а також інтерактивні можливості проекту.

Немає коментарів: